Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Éttermeink megnyitása óta számos rendezvényt, első sorban esküvőket, születésnapi partikat, vacsorákat, céges összejöveteleket volt szerencsénk lebonyolítani -büszkén mondhatjuk-, hogy vendégeink nagy elégedettségére.

Szolgáltatási palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden igénynek eleget tegyünk, legyen az kötetlenebb hangulatú esemény: üzleti ebéd és vacsora, vagy akár reprezentációs és protokolláris rendezvény, ünnepi alkalmak: fogadás és díszvacsora.

Árképzésünknél elsősorban a szerényebb pénztárcájú de a környezetre, szolgáltatás minőségére igényes ünnepelni, házasodni vágyó vendégeinkre gondoltunk, akiknek az elfogadható ár mellett fontos a könnyű megközelíthetőség, adott a  parkolási lehetőség és a belvárosi elhelyezkedés dacára rendelkezésre álló nyitott, barátságos, hatalmas, a belváros zajától elszigetelt belső terasz.

Éttermünk, rendezvényteremmé alakítva 90 fő kényelmes vendégül látását teszi lehetővé svédasztalos és tányér szervizes felszolgálás esetén egyaránt.
Helyiségünk projektorral valamint profi minőségű hangrendszerrel felszerelt melyeket akár prezentációk bemutatására, akár zenés rendezvényekre igénybe vehetőek.

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!